Werkwijze

Jullie trouwdag wordt op een professionele wijze vastgelegd. Sfeervolle foto's van jullie als bruidspaar, familie en vrienden op een DVD of in een mooi digitaal fotoalbum als onvergetelijke herinnering. Ik kom graag bij jullie op bezoek om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken. Dan laat ik voorbeeldfoto's, mijn portfolio en de mogelijkheden van digitale fotoalbums zien en jullie maken natuurlijk kennis met mij, jullie aankomende fotograaf. 

Als bruidsfotograaf spreek ik persoonlijk met jullie de trouwdag door en maak uiteindelijk zélf de reportage. Bovendien maak ik slechts één trouwreportage per dag. Dus al mijn aandacht is voor jullie! Het spreekt voor zich dat dit de kwaliteit van de foto's alleen maar ten goede komt. Alle afspraken die we maken, leg ik schriftelijk vast zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. Het is echter wel verstandig om tijdig te reserveren (klik op 'Book Appointment' button).

Book an appointment with Adaptavant at Ascendas using SetMore

Tarieven

Alle tarieven Bruidsfotografie zijn inclusief onkosten, reistijd en BTW.

  • Bruidsreportages starten bij € 495,00 voor 4 uur fotografie. 
  • Mocht jullie dag wat betreft het aantal uren afwijken van het bovenstaande, dan maak ik graag een offerte op maat. 
  • Ga hiervoor naar de contactpagina.


Trouwalbums

Een prachtig luxe trouwalbum van 30 x 30 cm met 30 pagina's is al verkrijgbaar vanaf € 495,00.

Alle albums zijn gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fuji DPII papier. De albums zijn zo gemaakt dat ze volledig lay-flat zijn, dus geen vouw in het midden van jullie album.

Een luxe zwartleren bewaarkoffer wordt standaard meegeleverd.